Mansoft logo

INFRASTRUKTUR PROJEKTER

Vi har mange års erfaring med planlægning og implementering af større infrastrukturprojekter.
Servicedesk
ANALYSE

Mansoft A/S tilbyder delvis eller total outsourcing af jeres klientdrift.

Pakketering af software
IMPLEMENTERING

Vi varetager alle former for pakketering af software; MSI, App-V og Thinapp

Servicedesk
UDRULNING

Vi er specialiserede i konsulentopgaver, der løses on-site.

Servicedesk
SCCM OPGRADERING

Vi er specialiserede i infrastruktur projekter.

Vores konsulenter er eksperter i SCCM-projekter.I forbindelse med implementering, opgradering eller drift af Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) er vi en optimal partner. Mansoft har lavet utallige projekter helt tilbage fra de tidlige Microsoft Windows NT dage og frem til store cloud-infrastrukturprojekter. Vores SCCM-konsulenter har deltaget i mange større udrulningsprojekter og har i den forbindelse opbygget kompetencer og erfaringer med de forskellige faser i et udrulningsprojekt. Som Microsoft trusted partner er vi bevidste om, at det kræver meget, at komme i gang med en SCCM-opgradering. Står I overfor et opgraderingsprojekt, kan vores erfarne SCCM-konsulenter hjælpe jer gennem hele processen. Vi tilbyder SCCM projekter til en god fast pris.

Vores IT-konsulenter er som udgangspunkt alle certificerede inden for udvalgte produkt- og procesorienterede områder. Vi sørger for løbende opfølgning på konsulenternes kvalifikationer og ydelser og gennemfører periodisk kvalitetskontrol for at sikre jeres og konsulentens tilfredshed. Med en IT-konsulent fra Mansoft får I en konsulent, der har det samlede overblik gennem hele projektforløbet. Vores konsulenter kan både arbejde selvstændigt og som en del af jeres interne projektafdeling.

ANALYSE

Før vi starter et udrulnings- eller opgraderingsprojekt foretager vi en analyse af jeres IT-infrastruktur og lægger en plan for projektforløbet, så vi kommer hurtig og fejlfrit igennem processen.

IMPLEMENTERING

Ved implementering af ny en infrastruktur er det væsentligt at komme godt fra start, så løsningen passer til såvel jeres nuværende behov som krav til senere opskalering. Vores konsulenter varetager projektstyringen i tæt kontakt til ledelse, nøglepersoner og den eventuelt udpegede interne projektleder.

UDRULNING

Vi har mange års erfaring med udrulningsprojekter, udrulningssupport og vi leverer specialiserede profiler til dit kommende udrulningsprojekt. Vi kan levere et komplet udrulningsprojekt eller dele af det. Vi udviser stor fleksibilitet og et rigtig godt samarbejde med vores kunder.

SCCM OPGRADERING

Vi har lavet utallige projekter helt tilbage fra SMS 03 og frem til de seneste SCCM-versioner. Vores konsulenter har deltaget i mange større SCCM-projekter og har erfaring med de forskellige faser i et SCCM-opgraderingsprojekt.

Vores konsulenter er eksperter i SCCM-projekter.I forbindelse med implementering, opgradering eller drift af Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) er vi en optimal partner.

Mansoft har lavet utallige projekter helt tilbage fra de tidlige Microsoft Windows NT dage og frem til store cloud-infrastrukturprojekter. Vores SCCM-konsulenter har deltaget i mange større udrulningsprojekter og har i den forbindelse opbygget kompetencer og erfaringer med de forskellige faser i et udrulningsprojekt.

Som Microsoft trusted partner er vi bevidste om, at det kræver meget, at komme i gang med en SCCM-opgradering. Står I overfor et opgraderingsprojekt, kan vores erfarne SCCM-konsulenter hjælpe jer gennem hele processen. Vi tilbyder SCCM projekter til en god fast pris.

Vores IT-konsulenter er som udgangspunkt alle certificerede inden for udvalgte produkt- og procesorienterede områder. Vi sørger for løbende opfølgning på konsulenternes kvalifikationer og ydelser og gennemfører periodisk kvalitetskontrol for at sikre jeres og konsulentens tilfredshed.

Med en IT-konsulent fra Mansoft får I en konsulent, der har det samlede overblik gennem hele projektforløbet. Vores konsulenter kan både arbejde selvstændigt og som en del af jeres interne projektafdeling.


Før vi starter et udrulnings- eller opgraderingsprojekt foretager vi en analyse af jeres IT-infrastruktur og lægger en plan for projektforløbet, så vi kommer hurtig og fejlfrit igennem processen.Ved implementering af ny en infrastruktur er det væsentligt at komme godt fra start, så løsningen passer til såvel jeres nuværende behov som krav til senere opskalering. Vores konsulenter varetager projektstyringen i tæt kontakt til ledelse, nøglepersoner og den eventuelt udpegede interne projektleder.Vi har mange års erfaring med udrulningsprojekter, udrulningssupport og vi leverer specialiserede profiler til dit kommende udrulningsprojekt. Vi kan levere et komplet udrulningsprojekt eller dele af det. Vi udviser stor fleksibilitet og et rigtig godt samarbejde med vores kunder.Vi har lavet utallige projekter helt tilbage fra SMS 03 og frem til de seneste SCCM-versioner. Vores konsulenter har deltaget i mange større SCCM-projekter og har erfaring med de forskellige faser i et SCCM-opgraderingsprojekt.


DOWNLOAD VORES PRODUKTBLAD HER

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte vores kontor i Holte eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål eller opgaver der skal løses.

call us
Kontakt os via telefon
+ 45 7020 5455
Send us an email
Kontakt os via email
where we live
Kongevejen 418
2840 Holte
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. For at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på dette websted, skal du acceptere cookies. OK
BLIV KONTAKTET
news   Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med relevant information:


Bliv inviteret til events og kurser.

Få det seneste nyt fra Microsoft og andre relevante producenter.

Få et indblik i hvordan det er at arbejde for et af Danmarks største IT konsulenthuse.