Mansoft logo
×

BESTIL ET GRATIS IT-SIKKERHEDSCHECK AF DIN INFRASTRUKUR OG HELE CLIENT-OMRÅDET


Sundheds-krisen har tvunget mange virksomheder til at organisere sig på måder, hvor hovedparten af medarbejderne arbejder hjemmefra og kobler sig på virksomhedens infrastruktur remote. Presset på infrastrukturen og behovet for klient-sikkerhed har aldrig værre større.

Hvad er dit udbytte af et IT-sikkerhedscheck?

Når du bestiller et gratis IT-sikkerhedscheck, får du en lang række konkrete ekspert-anbefalinger, du enten selv eller med lidt hjælp kan implementere. Anbefalingerne omhandler alle sikkerhedsaspekter der er fokuseret indenfor:

  • Din IT-infrastruktur
  • Dit client-management set-up

Mansoft er Danmarks førende Microsoft konsulenthus med over 250 konsulenter der er specialiseret i netop Infrastruktur og Client management – og vi er klar til at hjælpe med anbefalinger til hvordan din virksomhed kan arbejde sikkert videre.

it-sikkerhedstjek

Bestil dit gratis IT-sikkerhedscheck her

Vi har gjort det let for dig at bestille. Udfyld vores on-line formular eller ring direkte til Michael på +45 5353 9272.

Udfyld formularen til højre og send.

Vi kontakter dig og gennemgår hele checklisten, samt hører om dine specifikke ønsker og aftaler hvordan vi får adgange og anden praktik.

Vi udfører arbejdet, typisk ½ til 1 dag, og kommer tilbage med en mundtlig gennemgang af anbefalinger og samtaler om implementering heraf


IT-sikkerhedschecket er for alle

Sikkerhedschecket er for alle og du behøver ikke være kunde hos Mansoft i forvejen. Arbejdet kan udføres både på Sjælland & Øerne, samt i Jylland, vi har kontorer begge steder, men vi udfører normalt IT-sikkerhedschecket remote og forudsætter naturligvis, at vi aftaler hvordan vi kan komme på jeres systemer. IT-sikkerhedschecket består af en lang række konkrete anbefalinger, hvor I kan udføre mange selv og muligvis har brug for hjælp til de resterende.Hvordan kan vi bedst komme i kontakt med dig for at aftale et gratis it-sikkerhedstjek ?

Jeg har læst og accepteret Mansofts persondatapolitik.

* Felter skal udfyldes

3 gode grunde til at bestille et IT-sikkerhedscheck

BEHOVET ER NU

BEHOVET ER NU

Anledningen bliver ikke bedre og det er fortsat højaktuelt.

DE BEDSTE EKSPERTER

DE BEDSTE EKSPERTER

få gratis anbefalinger fra førerende eksperter på Infrastruktur og Client management.

LET OG GRATIS

LET OG GRATIS

Så hvis du har behovet eller mener at det er nyttigt at få en second opinion på jeres set-up, stiller vi gerne op.

BLIV KONTAKTET