Mansoft logo
×

BLIV EN DEL AF MANSOFT


Få et indblik i hvilke profiler vi har hos Mansoft, og hør om hvordan dagligdagen ser ud på projekterne.VELKOMMEN TIL
VI ER ET AF DANMARKS STØRSTE KONSULENTHUSE

Mansoft er et af Danmarks største konsulenthuse med fastansatte funktionærer. Vi leverer ydelser til en lang række af de største virksomheder og offentlige institutioner i Danmark.

Vi er mere end 200 fastansatte funktionærer plus en lang række tilknyttede freelance medarbejdere. Mansoft har mere end 3 doblet sin fastansatte medarbejderstab fra etableringen i maj 2016 indtil maj 2019.

Vi lægger stor vægt på alsidighed i vores medarbejderstab og vi lægger stor vægt på vores ansvar som dansk virksomhed. Vi er eksempelvis stolte af at være den IT virksomhed i Danmark med flest IT-elever.

Vi tager vores del af ansvaret for at uddanne vores egne kommende medarbejdere, idet ca. 80% af vore elever fortsætter hos os efter endt læretid.


Ledige stillinger


EN KARRIERE SOM IT-KONSULENT
GIV DIT ARBEJDSLIV ET BOOST MED EN MASSE SPÆNDENDE PROJEKTER

Mansoft har rigtig mange spændende kunder – Både internationale og offentlige og som ansat hos Mansoft bliver du enten solgt til vores kunder som supplement til deres egne medarbejdere og løser opgaver på lige fod med deres egne medarbejdere eller bliver solgt til projekter, som er styret enten af kunden selv eller af Mansoft.

Dette giver rig mulighed for at opleve forskellige forretningskulturer, anvende forskellige værktøjer og arbejde med mange forskellige typer at mennesker, hvilket hurtigt giver dig en solid erfaring med at indgå i nye arbejdsfællesskaber og erfaring i at anvende forskellige værktøjer og metoder.

Vores kunder er oftest med på de nyeste versioner af standard system programmel og du vil oftest komme til at arbejde med nyeste versioner af både Windows server og Windows klient.

INTERNATIONALE MULIGHEDER
MANSOFT ER AKTIV I BÅDE DANMARK,
SVERIGE OG TYSKLANDHAMBORG
VI ER PÅ VÆKST EVENTYR I TYSKLAND

I efteråret 2018 etableredes Mansoft GmbH i Hamburg og er allerede i fuld gang med at levere ydelser til en række kunder i Tyskland.

Der er på nuværende tidspunkt indgået aftaler med en række større tyske kunder og der er stor forventning til udvidelse af denne forretning og åbning af flere kontorer i Tyskland på lidt længere sigt.

Assistance i Tyskland leveres dels af Mansoft Tysklands egne ressourcer og dels af ressourcer fra Danmark og Sverige, som gerne vil høste både sproglige og faglige erfaringer ved at arbejde i Tyskland.GÖTEBORG OG STOCKHOLM
MANSOFT I SVERIGE

Mansoft AB blev etableret i Göteborg i maj måned 2017 med den første medarbejder. Siden da er staben vokset til 15 medarbejdere.

Mansoft leverer først og fremmest ydelser inden for support, pakketering og Client Management i Göteborg området og i Stockholm området.

BLIV KONTAKTET