Mansoft logo

KONSULENTASSISTANCE

Vi leverer rådgivning og konsulentydelser inden for Client Management, servermanagement og infrastruktur design.
Servicedesk
SERVERMANAGEMENT

Mansoft A/S tilbyder delvis eller total outsourcing af jeres klientdrift.

Pakketering af software
CLIENT MANAGEMENT

Vi varetager alle former for pakketering af software; MSI, App-V og Thinapp

Servicedesk
INFRASTRUKTUR

Vi er specialiserede i konsulentopgaver, der løses on-site.

Servicedesk
SCCM-MANAGEMENT

Vi er specialiserede i infrastruktur projekter.

Vi er specialiserede i længerevarende konsulentopgaver, der løses on-site

Vi benytter os af egne fastansatte medarbejdere og har oparbejdet en stab af medarbejdere, som har arbejdet med os gennem mange år og som derved har tilegnet sig en både bred og dyb viden indenfor mange områder. Størstedelen af vores konsulenter er certificeret indenfor et eller flere Microsoft-produkter, og er således enten MCP, MCSA eller MCSE. Vores tekniske projektledere har stor erfaring i projektledelse og er certificeret i Prince2 og SCRUM. Vi sørger for løbende opfølgning på konsulenternes kvalifikationer og ydelser og gennemfører periodisk kvalitetskontrol for at sikre jeres og konsulentens tilfredshed. Vi er specialiserede i længerevarende konsulentopgaver, der løses on-site.

Vi har assisteret en lang række af danske Top 250 virksomheder indenfor den private og den offentlige sektor.

SERVERMANAGEMENT


En fejlfri drift af infrastrukturen er afgørende for virksomhedens produktivitet, men server management kan være en dyr og tidskrævende aktivitet. Vores konsulenter har stor erfaring med server management og kan supplere jeres interne ressourcer for at sikre den optimale server-drift.


CLIENT MANAGEMENT


Vores Client Management konsulenter har flere års erfaring og kan varetage opgaver indenfor pakketering, deployment af software, brugeradministration i AD, Exchange, Azure og andre produkter. Derudover er vores konsulenter specialiserede indenfor klientdrift på SCCM-platformen.

INFRASTRUKTUR-ARKITEKTUR


Mansoft udfører arkitekt- og designarbejde på både servere og klienter i forbindelse med etablering eller opgradering af infrastrukturen. Vi medtager altid sikkerheds- aspekter i vores arbejde både med hensyn til Microsoft løsninger, men også i forbindelse med firewalls, mailservere, cloud-løsninger og andre programmer fra de store producenter.

SCCM-MANAGEMENT


Vores konsulenter er specialiserede i SCCM management opgaver. Har I behov for eksperter til eksempelvis varetagelse af SCCM opgaver eller supplering af jeres interne ressourcer i forbindelse med et større projekt, så kan vi helt sikkert hjælpe.

Vi er specialiserede i længerevarende konsulentopgaver, der løses on-siteVi benytter os af egne fastansatte medarbejdere og har oparbejdet en stab af medarbejdere, som har arbejdet med os gennem mange år og som derved har tilegnet sig en både bred og dyb viden indenfor mange områder.

Størstedelen af vores konsulenter er certificeret indenfor et eller flere Microsoft-produkter, og er således enten MCP, MCSA eller MCSE. Vores tekniske projektledere har stor erfaring i projektledelse og er certificeret i Prince2 og SCRUM.

Vi sørger for løbende opfølgning på konsulenternes kvalifikationer og ydelser og gennemfører periodisk kvalitetskontrol for at sikre jeres og konsulentens tilfredshed.

Vi er specialiserede i længerevarende konsulentopgaver, der løses on-site.

Vi har assisteret en lang række af danske Top 250 virksomheder indenfor den private og den offentlige sektor.


En fejlfri drift af infrastrukturen er afgørende for virksomhedens produktivitet, men server management kan være en dyr og tidskrævende aktivitet. Vores konsulenter har stor erfaring med server management og kan supplere jeres interne ressourcer for at sikre den optimale server-drift.Vores Client Management konsulenter har flere års erfaring og kan varetage opgaver indenfor pakketering, deployment af software, brugeradministration i AD, Exchange, Azure og andre produkter. Derudover er vores konsulenter specialiserede indenfor klientdrift på SCCM-platformen.Mansoft udfører arkitekt- og designarbejde på både servere og klienter i forbindelse med etablering eller opgradering af infrastrukturen. Vi medtager altid sikkerheds- aspekter i vores arbejde både med hensyn til Microsoft løsninger, men også i forbindelse med firewalls, mailservere, cloud-løsninger og andre programmer fra de store producenter.Vores konsulenter er specialiserede i SCCM management opgaver. Har I behov for eksperter til eksempelvis varetagelse af SCCM opgaver eller supplering af jeres interne ressourcer i forbindelse med et større projekt, så kan vi helt sikkert hjælpe.


DOWNLOAD VORES PRODUKTBLAD HER

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte vores kontor i Holte eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål eller opgaver der skal løses.

call us
Kontakt os via telefon
+ 45 7020 5455
Send us an email
Kontakt os via email
where we live
Kongevejen 418
2840 Holte
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. For at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på dette websted, skal du acceptere cookies. OK
BLIV KONTAKTET
news   Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med relevant information:


Bliv inviteret til events og kurser.

Få det seneste nyt fra Microsoft og andre relevante producenter.

Få et indblik i hvordan det er at arbejde for et af Danmarks største IT konsulenthuse.