Mansoft logo

OM MANSOFT

Mansoft A/S er en IT-konsulentvirksomhed, som er specialiseret indenfor Microsoft produkterne. Mansoft A/S leverer rådgivning, konsulentydelser og softwareprodukter inden for Client Management, Application Management, Deployment, Server Management samt sikkerhed.

I 2016 er Mansoft A/S fusioneret med EURO-CONSULT, et af Danmarks største IT-konsulenthuse. Det betyder at vi fremover samler vores konsulentaktiviteter i et fælles selskab, under navnet Mansoft A/S. Vores kunder vil opleve den samme gode service og kan benytte sig af en større produktportefølje.

Det vigtigste for vores aktiviteter er at skabe merværdi for kunderne. Vi stræber således efter at levere konsulentydelser og rådgivning, som bidrager til kundens forretningsudvikling. Det opnår vi ved at tage udgangspunkt i kundens nuværende situation, fremtidige planer og ønske om tilbagebetalingstid på IT-investeringer.

Vi ønsker at etablere længerevarende relationer, der er værdiskabende for såvel vore kunder som vor egen virksomhed. Vi er derfor fokuseret på at opretholde en stor kundetilfredshed og stræber efter, at vore kunder oplever os som en fleksibel og kompetent samarbejdspartner.

VORES VISION

 
Det vigtigste for os er, at vores kunder kan stole på os som samarbejdspartner. Vores vision er at være kundens første valg og faste samarbejdspartner. Vi vil levere de bedste ydelser og de dygtigste it-konsulenter på marked. Vi ønsker at alle relationer til samarbejdspartnere og kunder er præget af professionalisme, troværdighed og gensidighed.

VORES VÆRDIER

 
Integritet
Vi handler troværdigt og gennemsigtighed i alt, hvad vi gør.
Vi overholder vores løfter og forpligtelser.
Vi behandler vores medarbejder og samarbejdspartner med fairness og respekt.

Kundefokus
Vi samarbejder med vores kunder for at forbedre deres produktivitet og processer.
Vi vil skabe merværdi for vores kunder
Vi lytter til vores kunder og deres udfordringer og forstår deres krav.
Vi leverer vores forpligtelser for at imødekomme kundernes behov.

Kvalitet
Vi leverer altid produkter og ydelser af høj kvalitet
Vi udvikler og forbedrer vores produkter og ydelser konstant
Vi lytter til vores kundersfeedback
Vi vil gennem uddannelse af medarbejdere sikre os at vores konsulenter altid er klædt på til deres opgaver

VORES KONSULENTER


Vi benytter os af egne fastansatte medarbejdere og har oparbejdet en stab af medarbejdere, der har arbejdet for os gennem mange år og som derved har tilegnet sig en både bred og dyb viden indenfor mange områder. Vores specialister er som udgangspunkt alle certificerede inden for udvalgte produkt- og procesorienterede områder. Vi sørger for løbende opfølgning på konsulenternes kvalifikationer og ydelser og gennemfører periodisk kvalitetskontrol for at sikre jeres og konsulentens tilfredshed.

Alle vores medarbejdere har en ren privat straffeattest og en stor del af vore medarbejdere er eller har været godkendt til at arbejde hos kunder der kræver de højeste sikkerhedsgodkendelser.

I forbindelse med rekrutteringssamtaler med nye kandidater, bliver der lagt vægt på både kandidatens faglige kompetencer og personlige profil. Ved selve ansættelsen bliver begge disse områder vurderet og vi ansætter kun nye medarbejdere, som vi kan godkende på deres faglige og personlige kompetencer. Idet vi bruger fastansatte medarbejdere, vil det ofte være muligt at få den samme konsulent ud igen på et senere tidspunkt og derved spare tid og penge i forbindelse med opstart af et nyt forløb.

Størstedelen af vores IT-konsulenter er certificeret inden for et eller flere Microsoft-produkter, og er således enten MCP, MCSA eller MCSE.

Vi har assisteret en lang række af danske Top 250 virksomheder indenfor den private såvel som offentlige sektor.

Konsulenttyper
  • IT-support og helpdesk konsulenter
  • Servicedesk konsulenter
  • Pakketeringskonsulenter
  • SCCM-konsulenter
  • Infrastruktur konsulenter
  • Server management og drift konsulenter


Kvalitetssikring
Vores kvalitetssikringskoncept har til formål at sikre en høj kvalitet af de ydelser, der leveres til vores kunder og at sikre det korrekte match mellem konsulentprofilen, kunden og opgaven.

Som standard bliver vores IT-konsulenter altid præsenteret face to face hos kunden, således at opgavens indhold og konsulentens muligheder for at kunne løse opgaven kan vurderes både af kunden og af konsulenten. Samtidig får vores konsulent og kunden ved præsentationen mulighed for at bedømme om de personlige kompetencer passer sammen.

I vores samarbejde med kunden er der tre parter: kunden, Mansoft A/S og konsulenten. For at sikre at alle får det optimale ud af samarbejdet, foretager vi løbende kvalitetsopfølgning hos både kunden og konsulenten, for at sikre at både konsulent og kunde er tilfredse med samarbejdet og at eventuelle problemer kan blive løst.

MØD HOLDET BAG

Vores dygtige medarbejdere, sidder altid klar til at hjælpe dig.
På kontoret i Holte sidder vi 23 mand, og styrer virksomhedens daglige drift og salg. Ude i marken har vi mere 120 fastansatte konsulenter.

Thomas Elling
Koncerndirektør
+45 26 36 01 36
teb@mansoft.dk
Christian Jacobsen
Adm. Direktør
+45 53 71 56 00
chja@mansoft.dk
Dann Bloch Simonsen
Markedschef
+45 20 99 82 79
ds@mansoft.dk
Camilla Eberhard
Markedschef
+45 26 70 04 48
cel@mansoft.dk
Janne Palmqvist
Markedschef
+45 22 24 54 87
janp@mansoft.dk
Michael Brun
Markedschef
+45 70 20 54 55
mb@mansoft.dk
Patrick Lynard
Markedschef
+45 27 60 10 72
pal@mansoft.dk
Karina Lilliendahl
Markedschef
+45 31 13 28 94
kali@mansoft.dk
Ruben Réne Sommer
Markedschef
+45 31 70 49 55
rrs@mansoft.dk
Maria Hammerich Jensen
Markedschef
+45 81 44 76 10
marh@mansoft.dk
Anders Friis Døssing Jakobsen
Regionchef Vest
+45 31 25 42 53
afd@mansoft.dk
Tansu Sabedin
Salgskoordinator
+45 31 24 42 23
tasa@mansoft.dk
Carl Johan Juul
Konsulentchef
+45 42 21 21 91
cjj@mansoft.dk

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte vores kontor i Holte eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål eller opgaver der skal løses.

call us
Kontakt os via telefon
+45 7020 5455
Send email
Kontakt os via email
vores adresse
Kongevejen 418
2840 Holte
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. For at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på dette websted, skal du acceptere cookies. OK
BLIV KONTAKTET
news   Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med relevant information:


Bliv inviteret til events og kurser.

Få det seneste nyt fra Microsoft og andre relevante producenter.

Få et indblik i hvordan det er at arbejde for et af Danmarks største IT konsulenthuse.