Mansoft logo
×

SOFTWARECENTRAL

SoftwareCentral er markedets mest effektive web front-end til Microsoft System Center Configuration Manager.

Enkelt og effektiv håndtering af SCCM opgaver

SoftwareCentral består af en række moduler, der hjælper med at optimere SCCM operationerne. SoftwareCentral frigiver IT-Administratorens tid til mere komplicerede opgaver og den brugervenlige grænseflade betyder at den ikke kræver træning for slutbrugeren.

SoftwareCentral gemmer al information i SCCM databasen. Dette sikrer, at data altid er tilgængeligt, både i SCCM konsollen og i SoftwareCentral. Installationen af SoftwareCentral kan klares på mindre end én time og er I interesserede, er I velkomne til at teste SoftwareCentral gratis i en periode.

Tidskrævende opgaver kan udføres på ingen tid:

  • Installation af computere
  • Udrulning af softwarepakker
  • Oprettelse af sikkerhedsroller
  • Uddelegering af opgaver til helpdesk
  • Håndtering af udvalgte AD-opgaver

SoftwareCentral Moduler

DEPLOYMENT MANAGER

SoftwareCentrals Deployment Manager gør det nemt og overskueligt at udrulle software og operativsystemer på en eller flere computere.

LICENS MODULER

Få omfattende oversigter over, hvordan softwarelicenser bliver brugt i hele organisationen. SoftwareCentral sporer licenser til at give en hurtig respons på eventuelle non-compliance situationer.

HELPDESK MODUL

Uddelegere opgaver til Helpdesk personale på en sikker og omkostningseffektiv måde. Du bevarer fuld kontrol ved nemt at begrænse adgangen til funktioner, computere, brugere og software.

SOFTWARECENTRAL PLUS

Tilmeld dig vores SoftwareCentral Plus abonnement og få ’one-click import’ af pakker direkte til din SCCM-server.

Case: HOFOR

Tidsbesparende processer er lig med pengebesparende processer

"At geninstallere flere klienter på en gang, tog i gamle dage ca. 6 timer, hvorimod det nu, med SoftwareCentral, kun tager 30 minutter. [...] Det giver mig overskud i hverdagen, og tid til at fokusere på de andre steder i virksomheden hvor mine kompetencer skal bruges." Dennis Kaya.

Læs mere

BOOK ET INSPIRATIONSMØDE

Mansoft har erfaring med installation og drift fra over 80 installationer af SoftwareCentral, alene i Danmark. Vi ser frem til et uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din SCCM og efterfølgende vil inspirere og drøfter med dig om forslag til effektivisering af din platform og vurdere de største gevinster ved en eventuel SoftwareCentral testlicens.


Udfyld nedenstående formular og du vil blive kontaktet af Mansoft, hurtigst muligt.

Jeg har læst og accepteret Mansoft's persondatapolitik.

* Felter skal udfyldes

BLIV KONTAKTET