Mansoft logo

SOFTWARECENTRAL

Vi leverer rådgivning, konsulentydelser og softwareprodukter inden for Client Management, Application Management, Deployment og Server Management.

Enkelt og effektivt håndtering af SCCM opgaverSoftwareCentral er markedets mest effektive web front-end til Microsoft System Center Configuration Manager. SoftwareCentral består af en række moduler, der hjælper med at standardisere og lette processerne for SCCM-eksperterne og frigive deres tid til mere komplicerede opgaver. Den brugervenlige grænseflade betyder at den ikke kræver træning for slutbrugeren.

Ellers tidskrævende opgaver kan udføres på ingen tid:

  • Installation af computere
  • Udrulning af softwarepakker
  • Oprettelse af sikkerhedsroller
  • Uddelegering af opgaver til helpdesk
  • Håndtering af udvalgte AD-opgaver


SoftwareCentral gemmer al information i SCCM databasen. Dette sikrer, at data altid er tilgængeligt, både i SCCM konsollen og i SoftwareCentral. Installationen af SoftwareCentral kan klares på mindre end én time og er I interesserede, er I velkomne til at teste SoftwareCentral gratis i en periode.

DEPLOYMENT MANAGER

SoftwareCentrals Deployment Manager gør det nemt og overskueligt at udrulle software og operativsystemer på en eller flere computere. Deployment Manageren får alle oplysninger direkte fra klienterne, og behøver ikke at vente på SCCM-serveren. I den brugervenlige logfil vises alle relevante oplysninger af installationsprocessen i realtid.

LICENS MODULER

Med License Control får I omfattende oversigter om, hvordan softwarelicenser bliver brugt i hele organisationen. SoftwareCentral sporer licenser til at give en hurtig respons på eventuelle non-compliance situationer og kan blokere udrulning af applikationer baseret på dine indstillinger og udvælgelseskriterier.

License Harvesting kan automatisk afinstallere software, der ikke er brugt i en periode hos en bruger. Dermed kan licensen benyttes af andre brugere. Således kan I effektivt genbruge de licenser, som I allerede har købt, og undgå yderligere omkostninger.

HELPDESK MODUL

SoftwareCentral gør det muligt at uddelegere opgaver til ikke-SCCM uddannet personale på en omkostningseffektiv måde. I bevarer fuld kontrol ved nemt at begrænse adgangen til funktioner, computere, brugere og software. Helpdesk-medarbejdere kan installere, reinstallere, rense og klone computere samt udrulle software inden for få sekunder.

SOFTWARECENTRAL PLUS

SoftwareCentral Plus sørger for at din virksomheds softwaredistribution altid er standardiseret og effektiv, hvilket samtidig sikrer at klienterne forbliver stabile. Tilmeld dig vores SoftwareCentral Plus abonnement og få ’one-click import’ af pakker direkte til din SCCM-server.

Besøg SoftwareCentrals hjemmeside


SoftwareCentrals Deployment Manager gør det nemt og overskueligt at udrulle software og operativsystemer på en eller flere computere. Deployment Manageren får alle oplysninger direkte fra klienterne, og behøver ikke at vente på SCCM-serveren. I den brugervenlige logfil vises alle relevante oplysninger af installationsprocessen i realtid.Med License Control får I omfattende oversigter om, hvordan softwarelicenser bliver brugt i hele organisationen. SoftwareCentral sporer licenser til at give en hurtig respons på eventuelle non-compliance situationer og kan blokere udrulning af applikationer baseret på dine indstillinger og udvælgelseskriterier.

License Harvesting kan automatisk afinstallere software, der ikke er brugt i en periode hos en bruger. Dermed kan licensen benyttes af andre brugere. Således kan I effektivt genbruge de licenser, som I allerede har købt, og undgå yderligere omkostninger.SoftwareCentral gør det muligt at uddelegere opgaver til ikke-SCCM uddannet personale på en omkostningseffektiv måde. I bevarer fuld kontrol ved nemt at begrænse adgangen til funktioner, computere, brugere og software. Helpdesk-medarbejdere kan installere, reinstallere, rense og klone computere samt udrulle software inden for få sekunder.SoftwareCentral Plus sørger for at din virksomheds softwaredistribution altid er standardiseret og effektiv, hvilket samtidig sikrer at klienterne forbliver stabile. Tilmeld dig vores SoftwareCentral Plus abonnement og få ’one-click import’ af pakker direkte til din SCCM-server.


DOWNLOAD VORES PRODUKTBLAD HER

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte vores kontor i Holte eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål eller opgaver der skal løses.

call us
Kontakt os via telefon
+ 45 7020 5455
Send us an email
Kontakt os via email
where we live
Kongevejen 418
2840 Holte
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. For at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på dette websted, skal du acceptere cookies. OK
BLIV KONTAKTET
news   Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med relevant information:


Bliv inviteret til events og kurser.

Få det seneste nyt fra Microsoft og andre relevante producenter.

Få et indblik i hvordan det er at arbejde for et af Danmarks største IT konsulenthuse.