Case: HELLEBRO

IMPLEMENTERING AF INTUNE I ØJENHØJDE

 

Hellebro er en non-profit privat velgørende forening, der har eksisteret siden 2015. Foreningen har til formål at hjælpe unge hjemløse og udsatte mellem 18-29 år, med at få omsorg, fællesskab, gratis mad, bad, tøjvask, sundhedsklinik og adgang til internet. Hellebro hjælper derudover de unge med at komme tilbage til skolen, få sig et arbejde og egen bolig.

Relationen mellem Hellebro og Mansoft startede i marts måned 2021 med en samtale mellem Andreas Christian Wolff-Sneedorff Bitsch, IT-chef hos Hellebro, og Casper Kolind, Account Manager hos Mansoft. Her kunne Andreas fortælle, at Hellebro havde en komplet manuel proces ift. at geninstallere PC’er. Denne proces tog dem 4-5 timer pr. PC, og det blev hurtigt gjort klart, at Intune var relevant for deres behov.

Helt konkret ønskede Hellebro at optimere og automatisere deres udrulningsproces, så de kunne spare tid samtidig med at højne sikkerheden. Microsoft Intune er en Cloud tjeneste, som gør det muligt at vedligeholde alle enheder, forøge produktiviteten og holde data sikker, på tværs af enheder og styresystemer. Løsningen blev derfor implementering af Intune, som skulle udføres af to specialister fra Mansoft.

 

”Fra starten har Mansoft været i øjenhøjde og til at tale med ift. tilbud, indledende møder og levering samt aftalt oplæring gennem en yderst personlig service. Projektet byggede på en yderst god pris og involverede to specialister, hvor den ene var "føl" og skulle lære Intune, hvilket den anden sørgede for” fortæller Andreas Christian Wolff-Sneedorff Bitsch, IT-chef hos Hellebro.

 

En masse tid frigivet til andre opgaver

Med implementeringen af Intune, har det resulteret i, at Hellebro nu sikkert og automatiseret kan geninstallere PC’er, og bruge en masse frigivet tid på andre opgaver. De har fået fuld kontrol over virksomhedens enheder, samt mulighed for at sikre virksomhedens data ved opsætning af IT-sikkerhedspolitikker.

Andreas er yderst positiv over, at de i dag kan bruge Intune, ”Jeg har virkelig fået noget ud af implementeringen i og med, at jeg kan drifte og bruge løsningen.” Om processen sagde Andreas, ”Det var supersmart at fordele projektets dage, da læringskurven var meget stejl, så alt kunne nå at synke ind, så man fangede teknikken ordentligt”.

Hellebro har følt ro, uanset om det var den garvede konsulent eller den dygtige konsulent, som var grøn på Intune, der sad med projektet. ”Det har alle tider været en personlig oplevelse at samarbejde med Mansoft - herunder en rigtig fin og ansvarsfuld dialog med markedschef for projektet, Martin Aasted Andersen. Andreas tilføjer, ”Når maskinerne endelig registreres, så er vi rigtig godt up and running! Så tak for løsningen” afslutter Andreas Christian Wolff-Sneedorff Bitsch, IT-chef hos Hellebro.

Mansoft har hjulpet mange virksomheder med implementering af Intune, og kan også hjælpe din, hvis du ligesom Hellebro ønsker at få frigivet tid til andre opgaver og højnet IT-sikkerheden.

 

BOOK ET INSPIRATIONSMØDE

MARTIN AASTED ANDERSEN

Markedschef
+45 31 51 04 21
maan@mansoft.dk

Kontakt mig