Det behøver ikke være besværligt, når du skal udrulle software til klienterne i din organisation – det kan faktisk gøres så I kan gøre arbejdet mere effektivt i IT-afdelingen, brugerne bliver mere tilfredse og produktive og sikkerheden øges.

Udrulning af applikationer har ikke prioritet i mange IT-afdelinger. Det er ofte et arbejde, der gøres med venstre hånd selvom både sikkerhed og brugeroplevelsen kommer til at halte.

/S er ikke altid den bedste løsning

Skal du udrulle software til mange klienter kan det være fristende at anvende ”silent mode” eller ”/S” som mange applikationer tilbyder til installation uden brugerindblanding, men det er ikke altid den bedste løsning.

For brugerne kan det betyde, at de skal bruge tid på at konfigurere deres software, geninstallere eller opdatere plugins, indtaste licensnumre osv.

Jeres support bliver overvældet af opkald og henvendelser, når softwaren ikke virker som brugerne er vant til.

MECM og andre endpoint management værktøjer kan hjælpe jer en del af vejen med at få skubbet applikationer og opdateringer ud til jeres brugere, men de er ikke bedre end det I putter ind i dem.

Effektiv udrulning af software

Effektiv udrulning af software handler om at gøre tingene hurtigt, sikkert og uden at brugerne forstyrres mere end højst nødvendigt.

Hos Mansoft er vi eksperter i at pakke og udrulle software:

  • Baseret på jeres miljø og applikationsbank rådgiver vi jer om den bedste måde at gøre tingene på
  • Sammen finder vi en strategi for udrulning af software hos jer baseret på jeres applikationer og behov
  • Vi sørger for at softwaren gøres klar til udrulning i de intervaller vi har aftalt med jer og leverer softwarepakker, der kan anvendes i alle endpoint management systemer – som f.eks. SCCM/MECM
  • Der er fuld dokumentation og I kan løbende følge udviklingen i Mansofts dokumentationssystem

Jeres fordele ved Application Management

Få lukket sikkerhedshullerne: Al software skal opdateres fra tid til anden og mange opdateringer lukker for kritiske sikkerhedshuller, som cyberkriminelle ellers kan benytte.

Gør brugerne mere tilfredse og produktive: Bliver software og opdateringer ikke udrullet på den rigtige måde betyder det forstyrrelser for brugerne og måske applikationer de ikke kan anvende eller som de skal konfigurere på ny.

Gør det effektivt og rigtigt: ”Silent mode”-installation er måske en nem måde til at få opdateringer og software ud til brugerne – men det er ikke den rigtige metode.