IT-udvikling kan være komplekst, men skal ikke desto mindre kunne forklares i øjenhøjde. Desværre hænger ekspertisen ikke på træerne og det kan være en dyr fornøjelse at vedligeholde software og uddanne personale. I Mansoft A/S tror vi på at den rette IT-løsning handler om dig, din trivsel og dine værdier – både i hverdagen og i den langsigtede forretningsudvikling.

Som Microsoft partner ved vi hvad vi snakker om og det er vores passion er at skabe værdi for din virksomhed. Det gør vi ved at tilbyde rådgivning, konsulentydelser og softwareprodukter inden for Endpoint Management, Application Management, Deployment, Server Management samt IT-sikkerhed.

Vores 100+ konsulenter har assisteret en lang række top 250 virksomheder inden for den private og offentlige sektor og for os handler IT om mennesker. Vi sætter en ære i at skabe tryghed ved at finde det rette match, opbygge relationer med dig og dine kollegaer og holde en god kommunikation, så vi sammen kan nå i mål.

Vores danske konsulenter har en høj faglighed og kender til dine udfordringer på forhånd. Vi sikrer desuden, at vi har den nyeste viden ved at uddanne os løbende således at vi kan stå til rådighed med ny inspiration og teknisk sparring.

Her er grundene til at du skal vælge Mansoft:

  • Til at tale med: En praktisk, løsningsorienteret og fleksibel tilgang til opgaverne.
  • Faste folk: Du får faste kontaktpersoner og konsulenter, så du ikke skal ’starte forfra’ hver gang.
  • Ingen overraskelser: Vi kender de udfordringer, faldgruber og ”quick-wins”, der typisk er ved et projekt.
  • På dine præmisser: Løsninger der er tilpasset din virksomheds behov og udfordringer.
  • Erfaring og viden: Kompleksiteten af dine IT-projekter er business as usual for os.