VI ER MANSOFT

IT HANDLER OGSÅ OM MENNESKER

Det er nemt at fortabe sig i knapper, scripts, forkortelser og kommandoer, når man arbejder med IT. Selvom vi selvfølgelig også elsker ”at nørde”, så er vi endnu mere vilde med at skabe værdi for vores kunder ved at tilbyde rådgivning, konsulentydelser og softwareprodukter inden for endpoint management, modern workplace, cloud services, infrastrukturprojekter, IT-drift og IT-sikkerhed.

Vi er her for at gøre det komplekse mere enkelt og det firkantede mere fleksibelt. For det er det, der hjælper vores kunder med at skabe værdi – både i hverdagen og i forhold til den langsigtede forretningsudvikling.

For os handler IT også om mennesker og relationer. Det er derfor vi lægger så stor vægt på at rekruttere de helt rigtige konsulenter og uddanne dem løbende for at sikre, at deres tekniske kompetencer, faglige viden og erfaring er helt up-to-date i forhold til den foranderlige verden, som IT er. Det skaber ægte relationer og ægte tillid.

Og apropos relationer tror vi også på, at den største værdi skabes i de længerevarende kunderelationer – det er derfor vi vægter fleksibilitet, tilstedeværelse og imødekommenhed som vores vigtigste værdier. 

Vores konsulenter

Vi benytter os af egne fastansatte medarbejdere og har oparbejdet en stab af medarbejdere, der har arbejdet for os gennem mange år og som derved har tilegnet sig en både bred og dyb viden inden for mange områder.

Vores specialister er som udgangspunkt alle certificerede inden for udvalgte produkt- og procesorienterede områder.

Vi sørger for løbende opfølgning på konsulenternes kvalifikationer og ydelser og gennemfører periodisk kvalitetskontrol for at sikre jeres og konsulentens tilfredshed.

Størstedelen af vores IT-konsulenter er certificeret inden for et eller flere Microsoft-produkter, og er således enten MCP, MCSA eller MCSE. Vi har assisteret en lang række af danske Top 250 virksomheder inden for den private såvel som offentlige sektor.

Konsulenttyper

  • IT-support og helpdesk konsulenter
  • Servicedesk konsulenter
  • Pakketeringskonsulenter
  • SCCM/MECM-konsulenter
  • Infrastruktur konsulenter
  • Server management og drift konsulenter

Kvalitetssikring

Vores kvalitetssikringskoncept har til formål at sikre en høj kvalitet af de ydelser, der leveres til vores kunder og at sikre det korrekte match mellem konsulentprofilen, kunden og opgaven.

Som standard bliver vores IT-konsulenter altid præsenteret face to face hos kunden, således at opgavens indhold og konsulentens muligheder for at kunne løse opgaven kan vurderes både af kunden og af konsulenten. Samtidig får begge parter, mulighed for at bedømme om de personlige kompetencer passer sammen.

I vores samarbejde med kunden er der tre parter: kunden, Mansoft A/S og konsulenten. For at sikre at alle får det optimale ud af samarbejdet, foretager vi løbende kvalitetsopfølgning hos både kunden og konsulenten, for at sikre at både konsulent og kunde er tilfredse med samarbejdet og at eventuelle udfordringer kan blive løst.