Når vi taler digital transformation, er det svært at komme uden om Microsofts løsninger, Microsoft 365 og Office 365. For mange organisationer er disse løsninger de første skridt mod nye måder at arbejde på. Her får I samarbejdsværktøjer, applikationer der øger produktiviteten og en omfattende sikkerhedspakke.

Vil du have det fulde udbytte af Microsoft 365 og Office 365 kræver det, at det tekniske grundlag er i orden – og det kan Mansoft hjælpe dig med.

Skab grundlaget for den rigtige løsning

Opsætning: Vi kan hjælpe jer med at opsætte Microsoft 365, så I får adgang til de applikationer I skal bruge og har de rigtige adgange.

Sikkerhed: Sikkerhed er integreret i Microsoft 365 – og der er mange muligheder for at sikre virksomhedens data. Vi hjælper jer med at opsætning og konfigurering, så jeres medarbejdere kan arbejde sikkert og effektivt.

Licenser: Der er mange planer i Microsoft 365 og det kan være svært at overskue, hvilken version der er den rigtige for jer. Vi rådgiver om de forskellige planer og licenstyper, så I får den løsning, der giver mest værdi for jeres forretning.

Politikker og governance: Med de mange muligheder i Microsoft 365 og Office 365 følger også mange muligheder for at noget går galt. Heldigvis er der mange muligheder for at sikre informationer gennem politikker og governance. Vi kan hjælpe jer med at beskytte følsomme data – uden at det hindrer det daglige arbejde.

Få det fulde udbytte af dine applikationer

Der er rigtig mange applikationer i Microsoft 365 og Office 365 – og rigtig mange muligheder. Vi hjælper jer med opsætning og configuration af de applikationer, der kan hjælpe jer i hverdagen.

  • Teams: Vi hjælper med konfiguration, adgange og opsætning, så I kan få det fulde udbytte af Teams-applikationen – og undgår alle besværlighederne.
  • Office Apps: Få konfigureret jeres Office apps, så de spiller maksimalt sammen med de øvrige applikationer i Microsoft 365
  • Exchange Online: Vil I anvende Exchange Online kan vi hjælpe jer med opsætning og migrering af data
  • Kryptering: Har I behov for at sende krypterede mails kan vi opsætte Office 365 Message Encryption
  • Windows Virtual Desktop (WVD): En virtuel desktop, der giver adgang til den fulde Windows 10 brugerflade på en hver enhed eller i enhver browser. Vi sætter WVD op så jeres medarbejdere har mulighed for at arbejde hvor de er og med hvilken som helst enhed
  • OneDrive: OneDrive er mere end en mulighed for at lagre data i skyen. Der er mange muligheder for at dele og samarbejde gennem OneDrive. Vi hjælper jer i gang.
  • SharePoint: Vi konfigurerer SharePoint, så I får det maksimale ud af applikationen.