BLIV EN DEL AF MANSOFT

Få et indblik i hvilke profiler vi har hos Mansoft, og hør om hvordan dagligdagen ser ud på projekterne.

Bliv en del af Mansoft

ET KONSULENTHUS PÅ VEJ FREM

Mansoft er et konsulenthus med fastansatte konsulenter. Vi leverer ydelser til en lang række af de største virksomheder og offentlige institutioner i Danmark.

Mansoft har mere end 100 fastansatte konsulenter plus en lang række tilknyttede freelance medarbejdere. 

Vi lægger stor vægt på alsidighed i vores medarbejderstab og vi lægger stor vægt på vores ansvar som dansk virksomhed. Vi er eksempelvis stolte af at være en af de IT virksomhed i Danmark med flest IT-elever.

Vi tager vores del af ansvaret for at uddanne vores egne kommende medarbejdere, idet ca. 80% af vores elever fortsætter hos os efter endt læretid.

EN KARRIERE SOM IT-KONSULENT
GIV DIT ARBEJDSLIV ET BOOST MED EN MASSE SPÆNDENDE PROJEKTER

Mansoft har rigtig mange spændende kunder – Både internationale og offentlige og som ansat hos Mansoft bliver du enten solgt til vores kunder som supplement til deres egne medarbejdere og løser opgaver på lige fod med deres egne medarbejdere eller bliver solgt til projekter, som er styret enten af kunden selv eller af Mansoft.

Dette giver rig mulighed for at opleve forskellige forretningskulturer, anvende forskellige værktøjer og arbejde med mange forskellige typer at mennesker, hvilket hurtigt giver dig en solid erfaring med at indgå i nye arbejdsfællesskaber og erfaring i at anvende forskellige værktøjer og metoder.

Vores kunder er oftest med på de nyeste versioner af standard system programmel og du vil oftest komme til at arbejde med nyeste versioner af både Windows server og Windows klient.

Ledige stillinger

BLIV ELEV I MANSOFT

Vidste du at Mansoft ikke bare er et af Danmarks største IT konsulenthuse, men også en af de IT-virksomheder med de fleste elevpladser, både i København og i Aarhus?

Læs mere

ER DU NYUDDANNET?

Start din konsulentkarriere hos Mansoft. Når du er nyuddannet, er der ofte plads til den rigtige konsulenttype hos Mansoft.

Læs mere

VIL DU VÆRE IT KONSULENT?

Hos os er der forskellige typer af opgaver, forskellige kunder og du kommer til at erfare, at der er mange forskellige måder at løse opgaver på og at ikke to virksomheder er ens.

Læs mere

BLIV SPECIALIST HOS MANSOFT

Som IT specialist, får du hurtigt plads i vores Specialistgruppe, der arbejder med mange spændende projekter og er med til at gøre Mansoft til et af de foretrukne specialisthuse i Danmark.

Læs mere

VI STYRKER DINE KOMPETENCER

Vi vil gerne være med til at styrke dine kompetencer inden for de områder du gerne vil arbejde med og som samtidig er en del af vores kernekompetencer.

I Mansoft har vi udviklet vores eget uddannelsessystem, der er baseret på den enkelte medarbejders kompetenceniveau, ønsker for fremtiden og på hvad Mansoft forventer at have behov for i vores fremtidige levering af konsulentydelser og projekter.

MANSOFT ACADEMY er et uddannelseskoncept som både tilgodeser den medarbejder, der gerne vil bruge tid og kræfter på at blive specialist inden for et givet område og den medarbejder der blot vil vedligeholde og forny sine kompetencer.

Vi vil gerne være med til at styrke dine kompetencer inden for de områder du gerne vil arbejde med og som samtidig er en del af vores kernekompetencer.

VIL DU MED PÅ HOLDET?

RASMUS BUCH

Rekrutteringschef
+45 45 47 45 40
rmb@mansoft.dk

Kontakt mig