I dag er spørgsmålet ikke så meget om man skal bruge skyen eller ikke – men mere et spørgsmål om, hvad man skal bruge den til. Det kan vi hjælpe dig med at svare på.

Det kan være uoverskueligt at skulle starte cloudrejsen. Hvad skal flyttes til skyen og hvad skal I beholde lokalt eller i et datacenter? Hvad med økonomien? Hvilken kontrol har I over et cloudmiljø? Og hvad med sikkerhed og governance?

Er din virksomhed ved at skifte fra lokal infrastruktur til cloud, har du sikkert mange spørgsmål og opgaven kan virke overvældende.

Lad Mansofts cloudspecialister hjælpe dig

Uanset om du er på vej ud på den store cloudrejse eller blot vil "stikke tåen i vandet", så kan Mansofts cloudspecialister hjælpe dig.

Planlægning: Vi hjælper dig med at afdække præcis hvilke services det giver mening at flytte til skyen og hvilke I er bedre tjent med at beholde lokalt.

Sikkerhed og governance: Sikkerhed og styring er centrale forhold, når du flytter data og processer i skyen. Vi rådgiver dig om de politikker og sikkerhedsprocedurer, der er nødvendige for din virksomhed og jeres data. 

Migration:  Vi hjælper dig gennem migrationen – hvad enten du blot ønsker at flytte en filserver eller hele datacenteret skal lægges i skyen. Vi kender faldgruberne og ved, hvad du skal gøre for at sikre en smidig transition.

Drift og optimering: Har I behov for det kan vi hjælpe med den efterfølgende drift og løbende optimering af jeres cloudløsninger. Vi hjælper med analyser og performanceovervågning - og hjælper jer med at skalere jeres løsning efter behov.

Vi kender skyen

Cloud Storage: Hvordan kan du effektivt anvende skyen til at opbevare dine data så de er nemme at tilgå uanset hvor dine brugere befinder sig eller hvilken enhed anvender? Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning og skabe de rigtige rammer.

Sikkerhed: Beskyt dine data med avancerede sikkerhedsløsninger i skyen. Vi hjælper med Microsoft Security Center, Key vault, Azure DDoS Protection, AIP, Application Gateway og de mange andre sikkerhedsløsninger fra Microsoft

Networking: Er jeres virksomhed spredt på mange lokationer? Har jeres forretning behov for redundante forbindelser, så I altid er forbundet – lige gyldigt, hvad der sker? Så er cloud networking måske løsningen for jer. Her opnår I stabile forbindelser på sikre netværk.

Hybrid og multi-cloud løsninger: Hvad enten I bruger forskellige cloudleverandører eller blander cloud og jeres lokale miljø, kan vi hjælpe dig med at sikre helheden og optimere løsningerne så det hele kører problemfrit sammen.

Identitet og sikkerhed: Det skal være sikkert at flytte i skyen. Vi hjælper jer med at sikre jeres data og ressourcer i skyen med de avancerede sikkerhedsløsninger i Azure.

Databaser: Vi er eksperter i at flytte databaser i skyen med Azure SQL og rådgiver jer om de bedste løsninger og metoder.

Backup: Få en sikker og omkostningseffektiv backupløsning, der nemt kan skaleres efter dine behov. Det er nemt at definere backup-politikker og beskytte virksomhedens data effektivt.