SoftwareCentral, som er en samarbejdspartner til Mansoft, er en add-on til Microsoft Endpoint Configuration Manager (MECM - tidligere SCCM), der optimerer arbejdet med at administrere virksomhedens enheder og letter arbejdet for IT-administratorer. Så kan de bruge tiden på mere værdifulde (og spændende) opgaver.

Med SoftwareCentral kan tidskrævende opgaver udføres på simpelt og hurtigt:

  • Installation af computere
  • Udrulning af softwarepakker
  • Oprettelse af sikkerhedsroller
  • Håndtering af AD-opgaver
Uddeleger opgaver til service desken

Med SoftwareCentral kan opgaver, som normalt kun kan udføres af administratorer i MECM/SCCM nemt uddelegeres til f.eks. virksomhedens supportfunktion. Det er nemt at oprette sikkerhedsroller baseret på jeres AD, og det brugervenlige interface gør det nemt for alle at udføre opgaver i MECM.

Du kan nemt komme i gang med dit nuværende AD og collection structure og udvide rettigheder som der er brug for rettes til efter behov.

Udrul software nemt og sikkert

Software kan udrulles til brugere og enheder med ganske få klik og du kan styre både MECM- og MEM-enheder i det samme interface. SoftwareCentral overvåger installationerne og giver løbende status, så eventuelle fejl kan findes og rettes hurtigt og let.

Brugere kan overvåge installationer på flere enheder på samme tid, ved hjælp af Deployment Manager.

Opret din egen ”app store”

‎Med SoftwareCentral kan du implementere din egen ”app store” for din virksomhed og lade brugerne bestille alt fra softwarepakker til tjenester såsom lokale administrative tilladelser.

Det omfattende og fleksible godkendelsesflow giver dig mulighed for at styre og godkende brugernes bestillinger. Shoppen kan integreres med andre værktøjer såsom ServiceNow.

Få et overblik med dashboards

Opsæt egne dashboards med vigtige informationer eller brug de medfølgende dashboards til at få overblik over installationer, licenser og compliancy regler. 

Fordele ved SoftwareCentral
  • Fjern arbejdsbyrden fra IT-specialisterne
  • Uddeleger SCCM/MECM-opgaver til helpdesk og IT support
  • Udrul software til brugere og enheder med et enkelt klik
  • Gør brugerne selvhjulpne med selvbetjeningsportalen