Sådan finder vi den rigtige konsulent til dig

 

Vi kan ikke understrege det nok; en funktionsdygtig IT-platform er et uundværligt værktøj i din virksomhed og bør virke som en velsmurt maskine. Men måske står du overfor et projekt, hvor der er mangel på ressourcer, styring, tid og viden - samtidig med at valget af den helt rigtige sparringspartner og konsulent kan virke uoverskueligt.

I Mansoft A/S gør vi det nemt for dig at finde den helt rigtige konsulent og garanterer en hurtig proces, hvor du indenfor 24 timer har flere relevante kandidater på hånden, som du kan vælge imellem.

Der er mange aspekter der skal hænge sammen for at finde den rette konsulent og vi lægger vægt på at processen er nem og hurtig. Ved hjælp af vores CV-database kan vi lynhurtigt matche konsulenternes kvalifikationer med dine behov, således at du er sikret en driftssikker og funktionsdygtig løsning med fokus på kvalitet.

Sådan foregår processen

Plus Icon

Fortæl os hvad dine behov er og hvilke krav du stiller til konsulenten

For at finde det helt rette match er det yderst vigtigt at vi kan tage udgangspunkt i dine eksakte behov. På den måde kan vi finde konsulenter med nøjagtig de kvalifikationer, certificeringer, erfaringer og ikke mindst med den personlighed som du netop står og søger.

Plus Icon

Søgning og match

På baggrund af dine ønsker finder vi konsulenter blandt vores fastansatte medarbejdere – og præsenterer dig for en række muligheder.  Og skulle det ske, at vi ikke har konsulenter, der opfylder dine behov, går vores rekrutteringsafdeling i gang med at søge efter konsulenter med de kompetencer du søger. 

Plus Icon

Se hinanden i øjnene/Fysisk møde

Et førstehåndsindtryk er vigtigere end man tror. Særligt når det drejer sig om IT-systemer, der indeholder følsomme og forretningskritisk data. Derfor vil du altid få mulighed for et personligt møde med et udvalg af kandidater inden du beslutter dig. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg og sikker i dit valg.

Plus Icon

Opstart/Onboarding-forløb

Når du finder den konsulent der står med de helt rigtige kompetencer, så står vi for udarbejdelsen af en kontrakt. Vi vil også tage et møde med dig, hvor vi aftaler de nærmere forhold omkring opstart.

Plus Icon

Løbende opfølgning

Det er vigtigt at hele processen forløber som en velsmurt maskine. Derfor følger vi i Mansoft A/S løbende op - både med dig og konsulenten. Det gør vi for at sikre, at alle processer lever op til de krav og behov som vi aftalte, da vi indgik vores samarbejde.

Plus Icon

Afslutning

Når forløbet afsluttes følger vi op hos dig igen for at sikre os, at du har været tilfreds med hele processen. Du får også mulighed for at give konsulenten feedback i forhold til hans/hendes performance. 

HAR DU BRUG FOR EN DYGTIG IT KONSULENT?

Hvad enten du har brug for en konsulent til drift, til et projekt eller en supporter, der kan tage fra i help desken, kan vi hjælpe dig. Vi har en fast stab af konsulenter, der er klar til at hjælpe dig med it-drift og projekter.

FIND EN IT-KONSULENT