Mansoft logo
×

KURSUS I SOFTWAREPAKKETERING

Mansoft er ikke bare en konsulentvirksomhed, vi tilbyder også undervisning indenfor udvikling af MSI, MSIX og App-V pakker. Vi hjælper din virksomhed med at blive selvkørende indenfor pakketering af software.

Mansoft tilbyder 3 forskellige kurser inden for udvikling af softwarepakker

GRUNDLÆGGENDE MSI

Kurset giver en grundig introduktion til MSI udvikling, Windows Installer og Smart Package Studio. Forløbet er tilrettelagt således at kursisten gennem praktiske øvelser og lektioner tilegner sig teoretisk viden om MSI og de værktøjer der benyttes.

Der er afsat god tid til at udvikle MSI pakker til den software kursisten selv medbringer og kender fra eget miljø. Efter endt kursus vil kursisten være i stand til at automatisere installationer og kunne løse gængse installationsproblematikker.

Vores undervisere arbejder til dagligt som MSI konsulenter og besidder en dybdegående viden om MSI udvikling, softwaredistribution og applikationsstandardisering.

Pris: 14.000,- DKK

Læs mere

AVANCERET MSI

Dette 2-dages kursus er overbygningen på det grundlæggende MSI kursus. Kursisten lærer at løse komplekse installationsproblematikker såsom device driver installationer, installation af certifikater og Feature/Component design.

Der lægges stor vægt på at udvikle forståelse af Windows Installerens arbejdsmetoder. Du lærer at benytte AppSearch til at finde ressourcer der kan bruges til at bygge fuldt automatiserede pakker. Vi gennemgår Analysis modulet og udvikler regelsæt der sikrer kvaliteten i pakkerne.

Du vil opleve hvor let det er at lave IntuneWin pakker til Microsoft Azure Intune og vi vil benytte custom actions til at løse opgaver der ikke findes indbygget i Windows Installer.

Pris: 14.000,- DKK

Kursusdatoer

MICROSOFT APP-V/MSIX

Kurset giver en grundig introduktion til Microsoft® Application Virtualization 5.1./MSIX. Forløbet er tilrettelagt således, at kursisten igennem både praktiske øvelser og lektioner tilegner sig teoretisk viden om App-V/MSIX og de værktøjer der benyttes.

Der lægges vægt på at kursisten har en grundig forståelse af Windows OS for at få mest ud af kurset. Efter endt kursus vil kursisten være i stand til at udvikle og distribuere App-V/MSIX pakker.

Vores undervisere arbejder til dagligt med APP-V/MSIX konsulenter og besidder derigennem praksis erfaring og viden om App-V/MSIX udvikling

Pris: 14.000,- DKK

Kursusdatoer

Det siger vores deltagere

"Vi har deltaget i Mansofts Grundlæggende og Avanceret MSI kurser. Disse kurser ville vi ikke have været foruden! Vi har på den praktiske måde med et solidt undervisningsmateriale lært at udvikle fuldt automatiserede installationer – softwarepakker og driverpakker - indeholdende diverse tilretninger, såsom licensnøgler, registreringsnøgler, ODBC connections m.m. Efter vi har deltaget i kurserne, udvikler vi stort set selv alle vores softwarepakker ud fra de meget forskellige installationsmedier vi får fra vores leverandører. Vi har investeret i og benytter Mansofts pakketeringsprogram ”Smart Package Studio”, som er et genialt værktøj til bygning og test af softwarepakker.”
Nicklas Bidstrup Søjbjerg og Linda Kirring, Gentofte Kommune
”Min oplevelse med kurset har været utroligt positiv med en enorm kompetent underviser, der præsterede at tage materialet fra teori til praksis på en forståelig måde. At man fik mulighed for at tage opgaver med fra virksomheden til undervisning, skabte et super forståelsesfundament til fremtidige opgaver. Jeg kan på det kraftigste anbefale Mansoft kurset."
Rasmus Skaar Bangsø, IT-Konsulent Region Syddanmark
“Kurset gav en god forståelse for hvordan man bygger MSI pakker, hvad best practice er og indblik i hvordan Mansoft bygger alle MSI pakker. Underviseren var kompetent og selv om vores kursus foregik på Engelsk føltes det på intet tidspunkt som om at noget af undervisningen gik tabt. Det fungerede også rigtig godt for os at det var muligt at få denne undervisning hos os selv frem for hos Mansoft.”
Søren Evensen, Client Management Specialist, Chr. Hansen A/S

Alle kurser

Der er lagt faste kursusdage i løbet af året, som vi hovedsageligt holder os til. Er I en større gruppe eller har specielle ønsker, kan I altid kontakte os, så kan vi finde en fælles løsning som matcher jeres situation bedre.

Alle vores kurser er med afholdelsesgaranti!


Dato Kursus Sted
17. - 18. Marts 2021 Grundlæggende MSI Århus

Tilmeld

24. - 25. Marts 2021 Grundlæggende MSI København

Tilmeld

15. April 2021 Avanceret MSI Århus

Tilmeld

22. April 2021 Avanceret MSI København

Tilmeld

16. - 17. Juni 2021 Grundlæggende MSI Århus

Tilmeld

23. - 24. Juni 2021 Grundlæggende MSI København

Tilmeld

16. - 17. September 2021 Grundlæggende MSI Århus

Tilmeld

22. - 23. September 2021 Grundlæggende MSI København

Tilmeld

14. Oktober 2021 Avanceret MSI Århus

Tilmeld

21. Oktober 2021 Avanceret MSI København

Tilmeld

17. - 18. November 2021 Grundlæggende MSI Århus

Tilmeld

24. - 25. November 2021 Grundlæggende MSI København

Tilmeld

Praktisk information

Du kan tilmelde dig et kursus ved at klikke på det ønskede kursusdato eller ved at gå direkte til tilmeldingsformularen her.

Ønsker du mere information omkring hvad kursusdagene indeholder, kan du downloade vores løsblad nedenunder.

Har du spørgsmål?

Skriv til info@mansoft, hvis du har spørgsmål eller brug for flere informationer.


BLIV KONTAKTET